5004 504 901 98+ | 1915 2222 9821+

info@iranian-visa.com

ویزای ایران | ویزای توریستی ایران | ویزای تجاری ایران | ویزای فرودگاهی ایران

flag iran satin www gdefon ru jpg 727539

""با توجه به فعالسازی پرتال جدید روادید وزارت امورخارجه؛ اخذ ویزای ایران نیازمند مدارک بیشتری از طرف میهمان و میزبان خواهد بود، با توجه به اطلاعات دریافت شده از بخش روادید، اطلاعات این صفحه به زودی به روز خواهد شد تا همچون قبل بتوانیم اطلاعاتی درست در اختیار شما عزیزان قرار دهیم""

برای اخذ ویزای ایران میتوانید در انواع زیر اقدام کنید:

ویزای توریستی ایران | ویزای تجاری ایران | ویزای فرودگاهی ایران | ویزای بلند مدت ایران | ویزای چند بار ورود ایران

شرایط اخذ روادید ایران:

شما به عنوان میزبان میتوانید به بخش روادید وزارت امور خارجه مراجعه کرده و برای ثبت نام ویزای ایران و اخذ روادید ایران اقدام کنید اما در نظر داشته باشید که اگر توسط یکی از آژانسهای مسافرتی که دارای مجوز اخذ ویزا باشند اقدام کنید، زمان دریافت ویزا برای میهمانتان کوتاه تر خواهد بود.

آژانس های مسافرتی دعوتنامه ای برای شخص دعوت شونده ( میهمان ) صادر میکنند که در صورت موافقت بخش روادید وزارت امور خارجه ایران، شماره تایید به آژانس مسافرتی اعلام گردیده و میهمان میتواند با مراجعه به کنسولگری ایران و ارائه کد تایید ویزای ایران، ویزای توریستی ایران و یا ویزای تجاری ایران خود را دریافت نماید.

مدت زمان ارائه شماره تایید ویزا ( کانفرمیشن نامبر یا رفرنس نامبر ) از طرف وزارت امور خارجه، بین 7 الی 10 روز کاری زمانبری خواهد داشت که در حالت درخواست ویزای فوری ایران این زمان به 3 الی 4 روز کاهش می یابد.

اعتبار ویزای ایران 3 ماه می باشد که با این نوع ویزا، مسافرین و میهمانان می تواند به مدت 30 روز در کشور ایران اقامت داشته باشند.

در صورتی که مسافرین و میهمانان تمایل داشته باشند که مدت بیشتر از 30 روز در ایران اقامت داشته باشند، باید درخواست تمدید ویزای ایران دهند.

توجه داشته باشید که دولت جمهوری اسلامی ایران در صدور و یا عدم صدور روادید اتباع خارجی مختار است.

اقامت بیش از مدت تعیین شده در روادید کشور ایران، خلاف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران میباشد.

دارندگان روادید پس از ورود به خاک کشور ایران ملزم به رعایت قوانین و مقررات این کشور خواهند بود.

محل اخذ ویزای ایران باید توسط شخص دعوت شونده ( میهمان ) مشخص شود.

*** اسامی مکان هایی که میتوان روادید ایران را دریافت کرد در انتهای همین مطلب می باشد ***

شرایط اخذ ویزای بلند مدت ایران | ویزای 3 ماهه ایران | ویزای 6 ماهه ایران | ویزای یکساله ایران:

مسافران و میهمانانی که تمایل به اخذ ویزای بلند مدت ایران را دارند، باید شرایط زیر را داشته باشند؛

برای اخذ روادید 3 ماهه ایران > داشتن سه ویزای یکماهه ایران

برای اخذ روادید 6 ماهه ایران > داشتن 2 ویزای سه ماهه ایران

برای اخذ روادید یکساله ایران > داشتن 2 ویزای 6 ماهه ایران

دریافت ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران فقط برای افرادی که به صورت کاری به ایران سفر می‌کنند، امکان‌پذیر است. این ویزا با توجه به تعدد سفرهای فرد در سال گذشته با اعتبارهای متفاوتی صادر می‌شود. اعتبار ویزای مولتی یا ویزای کثیرالمسافره ایران بسته به کشور تبعه خارجی و تعداد سفرهای انجام شده در سال قبل از درخواست ویزای مولتی، معمولا بین سه ماه، شش ماه یا یک سال متغییر است. این ویزا از چند جهت مزیت دارد. صرفه‌جویی در زمان و هزینه برای دریافت ویزا در دفعات متعدد از مزایای این ویزا می‌باشد. همچنین با داشتن این ویزا نگرانی از مشکلات عدم دریافت ویزا از میان خواهد رفت.

مدارک لازم برای دریافت ویزای کثیرالمسافره ایران(ویزای مولتی ایران) به شرح زیر است:

اصل نامه درخواست شرکت با سربرگ، مهر و امضا رسمی مدیر عامل شرکت مبنی بر درخواست صدور ویزا کثیرالمسافره ایران از وزارت خارجه و ذکر علت دعوت از ایشان.

روزنامه رسمی همراه با آخرین تغییرات شرکت.

تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول پاسپورت مسافر (اعتبار گذرنامه بالای 6 ماه)

تصویر رنگی و شفاف از صفحه اول شناسنامه میزبان

کپی صفحات پاسپورت ورود و خروج ایران در طول یکسال گذشته

لازم به ذکر است که مدت زمان ارائه کد ارجاع (کد رفرنس) برای این ویزا طولانی‌تر از ویزای توریستی ایران خواهد بود.

مدارک لازم جهت اخذ روادید توریستی ایران:

•           مشخصات شخص دعوت کننده ( میزبان )

•           آدرس محل کار و منزل + شماره تماس محل کار و منزل

•           اسکن رنگی صفحه اول شناسنامه شخص دعوت کننده ( میزبان )

•           شماره ملی شخص دعوت کننده ( میزبان )

•           اسکن رنگی گذرنامه شخص دعوت شونده ( میهمان )

•           آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده ( میهمان )

مدارک لازم جهت اخذ روادید تجاری ایران:

•           نام شرکت دعوت کننده

•           شماره ثبت شرکت دعوت کننده

•           موضوع دعوتنامه

•           آدرس و شماره تماس شرکت دعوت کننده

•           آدرس و شماره تماس منزل مدیر عامل

•           اسکن روزنامه رسمی دعوت کننده

•           اسکن دعوتنامه بر روی سربرگ شرکت به همراه مهر رسمی شرکت دعوت کننده

•           اسکن شناسنامه مدیر عامل شرکت دعوت کننده

•           اسکن گذرنامه شخص دعوت شونده ( میهمان )

•           آدرس مکان اقامتی شخص دعوت شونده ( میهمان )

ویزای ایران برای اتباع خارجی در فرودگاه:

*** برای دریافت ویزای توریستی ایران در فرودگاه، کشورهایی به غیر از اتباع کشورهای آمریکا، انگلستان، کانادا، کلمبیا، سومالی، بنگلادش، هندوستان، پاکستان، افغانستان، اردن و عراق میتوانند ویزای فرودگاهی ایران را دریافت کنند و کشورهای نام برده شده باید حتما قبل از ورود به ایران به کنسولگری ایران مراجعه کرده و ویزای ایران را دریافت نمایند ***

*** اتباع کشورهای مصر، گرجستان، بولیوی، آذربایجان، ترکیه، لبنان و سوریه میتوانند بدون ویزا ایران و فقط با داشتن گذرنامه معتبر، مهر ورود به ایران را دریافت کنند ***

تمدید ویزای ایران: امور تمدید ویزای ایران توسط آژانس های هواپیمایی و بخش روادید صورت نمیگیرد
جهت انجام این امر باید به "پلیس اتباع خارجی" در شهر خود مراجعه کنید
میهمان با داشتن پاسپورت و به همراه میزبان باید به این اداره مراجعه کرده و نسبت به اخذ مهر تمدید ویزای ایران اقدام نمایند
نکات مهم: موارد تجاری حتما باید نامه ای از طرف شرکت دعوت کننده به همراه خود داشته باشند و موارد توریستی عموما شامل تمدید ویزا نمیگردند، مگر در شرایط خاص
*** لطفا جهت تمدید ویزای اخذ شده با این دفتر تماس نگیرید، مشاوره در این امور شامل هزینه می باشد ***

 

pic04

اسامی شهر هایی که دارای کنسولگری ایران می باشند:

آ
آتن آدیس آبابا آستاراخان آستانه
آلماتی آنکارا آکرا
ا
ابوجا ابوظبی ابیجان اربیل
اردبیل ارزروم ارومیه استانبول
استکهلم اسلام آباد اسلو اسکوپیه
الجزیره امان ایروان
ب
باماکو بانکوک باکو برازیلیا
برلین برن بروکسل بصره
بغداد بلگراد بوئنوس آیرس بوداپست
بوکارست بوگوتا بیروت بیشکک
ت
تاشکند تاناناریو تفلیس تونس
توکیو تیرانا
ج
جاکارتا جده – س جلال آباد
ح
حراره حیدر آباد
خ
خارطوم
د
دارالسلام داکا داکار دبی
دمشق دهلی نو دوبلین دوحه
دوشنبه
ر
رباط رم ریاض
ز
زاگرب
س
سئول سارایوو ساری سانتیاگو
سری بگاوان سلیمانیه سنندج
ش
شانگهای
ص
صنعا صوفیا
ط
طرابلس طرابوزان
ع
عشق آباد
غ
غازان
ف
فرانکفورت فرودگاه امام خمینی فرودگاه اهواز فرودگاه تبریز
فرودگاه اصفهان فرودگاه شیراز فرودگاه قشم فرودگاه مشهد
فرودگاه کرمانشاه فرودگاه کیش فری تاون
ق
قاهره قزوین قندهار
ل
لارستان لاهه لاهور لاپاز
لوبلیانا لیسبون
م
مادرید ماناگوا مانیل مرو
مزار شریف مسقط مسکو منامه
مومبای مونته ویدئو مونیخ موگادیشو
مکزیکو سیتی میلان مینسک
ن
نایروبی نجف نخجوان نواکیشوت
نیامی نیکوزیا
ه
هامبورگ هانوی هاوانا هرات
هلسینکی هنگ کنگ
و
واشنگتون ورشو ولینگتون وین – س
پ
پاریس پراگ پروتوریا پکن
پیشاور پیونگ یانگ
ک
کابل کاراکاس کامپالا کانبرا
کراچی کربلا کلمبو کوالالامپور
کوناکری کویت کویته کپنهاگ
کیتو کیف کینشازا
گ
گوانجو

تصویر ویزای ایران

img 2797

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای ایران با ما تماس بگیرید – 6418 425 0901

Related items

  • مهمان - سعید

    ممنون از اطلاعات خوبی که گذاشتید، شما اولین سایتی هستید که لیست تمامی کنسولگری های ایران را گذاشتید.
    فقط ای کاش آدرسها و شماره تماساشونم بزارید.

  • مهمان - مدیر سایت

    ممنون از نظرتون، حتما در برنامه داریم که لیست کاملتری از کنسولگری های ایران تهیه کنیم و در سایت قرار بدیم.

  • مهمان - الناز محمودی

    با سلام،
    برای اخذ ویزای ایران در فرودگاه برای اتباع آلمانی آیا لازم است که از قبل اقدام خاصی صورت بگیرد یا فقط بلیط بگیرند و در فرودگاه ویزا صادر میشود؟

  • مهمان - مدیر سایت

    ما به مشتریان خودمون پیشنهاد میکنیم که قبل از ورود میهمانشون به ایران جهت اخذ ویزاشون اقدام کنند تا مشکلی در ورود میهمان به ایران نباشد؛ میهمان شما هم میتوانند به ایران آمده و در فرودگاه ویزای خود را بگیرند اما مواردی بوده که در فرودگاه ویزا صادر نشده و اجازه خروج از فرودگاه را به میهمان ندادند. اگر میخواهید که میهمانتون با خیالی آسوده به ایران سفر کند به شما هم پیشنهاد میکنیم که قبل از ورود ایشان نسبت به اخذ روادید فرودگاهی ایران براشون اقدام کنید.
    ممنون از سوال خوبتون

  • مهمان - Alireza

    میهمان ما از کشور آلمان برای ایران پرواز داشت ولی هواپیمایی لوفت هانزا چون ویزا نداشت اجازه پرواز بهش ندادن البته ایشون میخواستند در فرودگاه امام خمینی برای ویزا اقدام کنند، ولی متاسفانه هرچقدر تلاش کردیم اجازه پرواز ندادند و پرواز و هزینه پرواز از بین رفت. خواستم دوستانی که این صفحه را میخونن در جریان قرار بگیرند، حتما برای میهمانتون شماره رفرنس ویزا بگیرید، اگر ما شماره رفرنس ویزا داشتیم این مشکل پیش نمیومد و پروازو از دست نمیدادیم.

  • مهمان - رامین عباسی

    سلام، ممنون از اطلاعات کاملی که گذاشتید، برای اخذ ویزای ایران در کمترین زمان چقدر طول میکشه و فرقی بین زمان گرفتن ویزای توریستی ایران با ویزای تجاری ایران هست، اگه هست ممنون میشم بگید کدوم مورد رو زودتر میشه گرفت
    بازم ممنون از توضیحات کاملتون بخصوص لیست کنسولگری های ایران در دنیا که به طور کامل قرارش دادید.

  • مهمان - مدیر سایت

    سلام؛
    ممنون از شما دوست عزیز که به سایت ما مراجعه کردید.
    در مورد سوال اولتون باید بگم که حداقل زمان اخذ ویزای ایران 4 روز کاری می باشد، البته به غیر از اسفند ماه که بیشتر زمان میبرد.
    در مورد سوال دوم، فرقی بین مدت زمان اخذ ویزای توریستی ایران با اخذ ویزای تجاری ایران نمی باشد و هر دو همان 4 روز کاری را زمان میبرند.
    در مواردی که امکان اخذ ویزای تجاری ایران باشد ما به مشتریان خود این مورد را پیشنهاد میکنیم که دریافت رفرنس نامبر ویزای ایران برای میهمانشان حتمی باشد.

  • مهمان - mohammad .sl

    سلام.خسته نباشید.برای یک مرد افغان ولی دارای پاسپورت یونان ویزا میخوام.ایشان تقریبا 20سال در شیراز زندگی میکرده و مادر و پدر او هنوز ساکن شیراز هستند.سفارت ایران در آتن از او دعوتنامه از ایران را خواسته.چکاری میتوان کرد؟
    با تشکر.لطفا پاسخ دهید

  • مهمان - مدیر سایت

    سلام؛
    پدر یا مادر ایشون میتوانند میزبان شوند و به راحتی درخواست ویزای ایران برای میهمانشان ارسال کنند. مشکلی در انجام کار برای ایشان نیست.
    پس از دریافت رفرنس نامبر میتوانند به سفارت ایران در آتن مراجعه کنند و ویزای خود را دریافت کنند.
    ممنون از مراجعه با سایت ما ;)

  • مهمان - YAHYA

    با سلام. دختر خاله بنده پاسپورت کانادا داره و ایرانی هم نیست. آیا شرکت محترم در صورت میزبانی بنده می تواند کارهای مربوط به ویزا را برای ایشان انجام دهد ؟ تشکر

بارگذاری بیشتر ...
افزودن نظر